Γενικά

«Λέει ψέματα το μισό γήπεδο;»

«Υπάρχουν βίντεο και μαρτυρίες», τόνισε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τζούντο, Γιάννης Καφενταράκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 απαντώντας στα όσα είπε νωρίτερα η Ιουλ. Μπουκουβάλα.

«Υπάρχουν βίντεο και μαρτυρίες. Εκτός κι αν το μισό γήπεδο λέει ψέματα»… Με τον τρόπο αυτό απάντησε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τζούντο, Γιάννης Καφενταράκης –μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94.6- στις δηλώσεις που έκανε η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα νωρίτερα στους 94.6…

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του προέδρου της ομοσπονδίας τζούντο, Γιάννη Καφενταράκη

-για την τιμωρία της Ιουλιέτας Μπουκουβάλα:
«Υποστηρίζει ότι κάθισε ένα λεπτό. Αλλά δεν έγινε αυτό. Κάθισε περισσότερη ώρα. Στη συνέχεια ήρθε η αστυνομία και φυγαδεύτηκε από τους δικούς της. Είναι λυπηρό το φαινόμενο αυτό που σίγουρα διήρκησε περισσότερη ώρα και εκτέθηκε. Υπάρχουν βίντεο και μαρτυρίες εκτός και εάν το μισό γήπεδο λέει ψέματα. Αν η τιμωρία είναι βαριά ή όχι… Εμείς απλώς επικυρώσαμε την απόφαση.

Η κα. Μπουκουβάλα ήρθε σε επαφή μαζί μου πριν γίνουν τα επεισόδια. Μου ζήτησε να προσληφθεί ένας κύριος ο οποίος δεν ήταν προπονητής, είναι απλώς παράγοντας στο σωματείο της και της εξήγησα ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να προσλαμβάνει ο κάθε αθλητής τον δικό του προπονητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x