Stoiximan Super League

Περιμένουν νέα από Βιντιάδη

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένουν στην ΑΕΚ να έχουν ευχάριστες ειδήσεις από τον Δημήτρη Βιντιάδη, ο οποίος ολοκληρώνει τις επαφές του εν όψει του ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Πέτρο Παππά.

Καθοριστική για το μέλλον της ΑΕΚ θεωρείται η επόμενη εβδομάδα εν όψει της Γενικής Συνέλευσης που έχει οριστεί στις 22 Μαρτίου στην «κιτρινόμαυρη ΠΑΕ».

Ο λόγος είναι ότι ο Δημήτρης Βιντιάδης υποστηρίζει πως έχει ολοκληρώσει τις επαφές που έχει όλο αυτό το διάστημα και είσοδό του στα διοικητικά δρώμενα της Ένωσης.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας δηλώνει σίγουρος πως μέχρι αύριο θα έχει στα χέρια του όλες τις συμφωνίες με τις οποίες θα μπορέσει να προχωρήσει το πλάνο του.

Μάλιστα, είναι πιθανό ο Βιντιάδης να μεταβεί στην Αγγλία, αν και στην ΑΕΚ έλεγαν ότι μπορεί να μην ταξιδέψει από τη στιγμή που υπάρχουν και άλλοι τρόποι επικοινωνίας να έρθει σε επαφή με τους συνομιλητές του.

Στην ΑΕΚ εκτιμούν πως στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουν σχηματίσει μια εικόνα για τις κινήσει του Βιντιάδη εν όψει του σημαντικού ραντεβού που έχει προγραμματιστεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Πέτρο Παππά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x