Γενικά

«Επιμονή και υπομονή για περισσότερες διακρίσεις»

Χαρούμενος που επέστρεψε με το χρυσό μετάλλιο από το Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής εμφανίστηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, θέτοντας παράλληλα τους νέους του στόχους.

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής και σύμφωνα με όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η επιτυχία του αυτή είναι πολύ σημαντική για την νέα χρονιά που ήρθε.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκαθάρισε πως μπροστά του πλέον υπάρχει το Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες να είναι –φυσικά- ο μεγάλος στόχος.

Επιπλέον τόνισε πως με λίγη περισσότερη βοήθεια από την Πολιτεία, τα πάντα μπορούν να γίνουν καλύτερα και να έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Αναλυτικά, όσα είπε στους 94,6 και την εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» με τον Τόλη Χριστοφοράκη:

Για την διάκρισή του: «Τιμή μου να με χαρακτηρίζουν το νέο μεγάλο όνομα της ελληνικής γυμναστικής. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές του αγωνίσματος. Το χρυσό μετάλλιο είναι μεγάλη επιτυχία και είναι μια πολύ καλή αρχή για το 2013. Δοκίμασα κάτι καινούργιο, βγήκε πολύ καλά το νέο μου πρόγραμμα, ωστόσο ακόμη προσθέτουμε πράγματα και το εξελίσσουμε. Προς στιγμήν δείχνει πως όλα πάνε πολύ καλά».

Για την επιστροφή του στην ενόργανη γυμναστική: «Πείστηκα να επιστρέψω στην ενόργανη γιατί ήθελα να κερδίσω αυτά που θεωρούσα πως μπορούσα να πετύχω. Γι’ αυτά που έχω δουλέψει σκληρά. Έχουμε πλέον μπροπστά μας Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες βέβαια να είναι ο μεγάλος στόχος. Υπάρχει διάθεση και όρεξη και με λίγη περισσότερη βοήθεια από την Πολιτεία, όλα μπορούν να εξελιχθούν καλά. Η ομοσπονδία συνεισφέρει πολύ στην προσπάθειά μου, αλλά χρειάζεται επιμονή και υπομονή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x