Stoiximan Super League

Πετράκης: «Κάναμε σημαντικό βήμα για την παραμονή»

Ακόμη πιο κοντά στην παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα είναι ο ΟΦΗ, μετά την νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των Κρητικών, Γιάννης Πετράκης.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης.

Μάλιστα, ο έμπειρος προπονητής τόνισε πως μετά από αυτό το «τρίποντο» η ομάδα του έκανε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης:

«Για εμάς ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι ένα από τα πιο σπουδαία της χρονιάς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών αλλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον κόσμο που ήταν συγκινητικός. Ο συνδυασμός αυτός ήταν που μας έδωσε τη νίκη. Η διαχείριση που κάναμε ήταν πάρα πολύ καλή, παρόλο που ο αντίπαλος είχε την κατοχή, εμείς ήμασταν επικίνδυνοι στην κόντρα και μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ. Το μυαλό μας όμως πρέπει να είναι από αύριο στο επόμενο παιχνίδι που είναι ένας τελικός για την παραμονή. Είναι ένα σημαντικό βήμα αλλά αυτό δεν φτάνει. Όταν θα σωθούμε θα μπορούμε να πούμε ότι η σημερινή μας νίκη είναι βήμα παραμονής. Το πρωτάθλημα έχει τρεις αγωνιστικές ακόμη και η σκέψη μας πρέπει να είναι στον στόχο που έχουμε βάλει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x