Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Τίτλοι τέλους = μια νέα αρχή

12 σεζόν ραδιοφωνικού Fight Club: That’s all folks!

Όλα τα πράγματα τελειώνουν, και τα ωραία, και τα άσχημα. Απλά τα ωραία μας φαίνεται ότι τελειώνουν πιο γρήγορα, πάνω στο καλύτερο, ότι δεν τα χορτάσαμε και θέλουμε κι άλλο, ενώ τα ρημάδια τα άσχημα μοιάζουν σαν να κρατάνε μια αιωνιότητα. Νομοτελειακά και το «Fight Club» θα τελείωνε μια μέρα, χωρίς να χρειαστεί να φτάσουμε στα βαθιά μας γεράματα, ούτε βιολογικά, ούτε ραδιοφωνικά. Νιώθαμε βέβαια πως είχαμε αρκετά «καρβέλια» ακόμα, αρκετά χιλιόμετρα να διανύσουμε, δεν είχαμε βαρεθεί, δεν μας είχατε βαρεθεί, κώδικες επικοινωνίας εξακολουθούσαν να υπάρχουν με τους ακροατές και τους αναγνώστες, η βάση του κόσμου που άκουγε και διάβαζε ανανεωνόταν και νέοι άνθρωποι έμπαιναν στην παρέα και κόλλαγαν με εμάς, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα περιμένεις και τα σχεδιάζεις.

Η απόφαση του Γιάννη, μια απόφαση ζωής που τον παίρνει μακριά από την Αθήνα άρα και μακριά από τις εδώ επαγγελματικές υποχρεώσεις, φέρνει το τέλος του «Fight Club» μετά από σχεδόν 12 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας, περίπου 3,5 στην ΕΡΑ Σπορ και κάτι περισσότερο από 8 στον ΣΠΟΡ FM. Χρόνια όμορφα και δημιουργικά, χρόνια που άφησαν πολλές στιγμές και «φωτογραφίες» που θα κουβαλάμε μέσα μας για πάντα και θα τις κοιτάμε πού και πού για να θυμόμαστε τα παλιά, χρόνια που μας πρόσφεραν φίλους, γνωστούς, ανθρώπους που σεβόμαστε και εκτιμάμε.

Το τέλος, κάθε τέλος, φέρνει μια καινούργια αρχή σε επίπεδο προσωπικό, επαγγελματικό, κοινωνικό, στα πάντα. Το τέλος του «Fight Club», μετά από 12 χρόνια θέλουμε να είναι όμορφο και να αφήσει μια γλυκιά ανάμνηση σε όλους εσάς, όπως αφήνει και σε μας. Θα τα ξαναπούμε ή θα τα ξαναλέμε από εδώ, εκεί, ή κάπου παραπέρα, οπότε καλύτερα ας μην πούμε «αντίο», αλλά «εις το επανιδείν».

Κώστας Βαϊμάκης

Κλείνουμε τον κύκλο μόνοι μας, ελπίζοντας ότι σας κρατήσαμε καλή παρέα. Να ξέρετε ότι μοχθήσαμε καθημερινά γι’ αυτό, στις 5000 περίπου ώρες ραδιοφωνικού αέρα που μας δόθηκαν. Τα υπόλοιπα συναισθήματα και σκέψεις μου αποτυπώνονται στο χθεσινό κείμενο της στήλης. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας τιμήσατε όλα αυτά τα χρόνια με την προσοχή σας και όσους δώσατε ενέργεια στο λόγο μας με τις ιδέες σας.

Γιάννης Τσαούσης

Υ.Γ. Η ταινία, από την οποία δανειστήκαμε το όνομά μας, τελειώνει ηχητικά με το παρακάτω τραγούδι. Ας το δανειστούμε λοιπόν κι αυτό και για το δικό μας φινάλε, με την ελπίδα ότι κάποτε θα βρούμε τελικά το μυαλό μας...



www.fightclub.gr

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x