Betmasters

Ίντερ – Τότεναμ: Επιστροφή μετά από επτά χρόνια φαγούρας

Πρεμιέρα στον δεύτερο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ιντερ και Τότεναμ. Η παράδοση δείχνει έδρα και γκολ.

Μεγάλο πισωγύρισμα για την Ίντερ η εντός έδρας ήττα από την Πάρμα. Ξεκάθαρα το μυαλό των παικτών βρισκόταν στη σημερινή μάχη.

Εξαλλος ο Σπαλέτι τα έχωσε στους παίκτες. Πάντως διαμαρτύρεται για καθαρό πέναλτι που δεν της δόθηκε όταν το ματς βρισκόταν ακόμα στο 0-0. Τελικά στο 80’ δέχτηκε το γκολ της ήττας. Μεγάλη επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από επτά ολόκληρα χρόνια. Κατάμεστο το γήπεδο. Λείπουν Βρσάλικο και Μαρτίνες.

Κομβικό το ματς με την Τότεναμ, αφού η λογική λέει πως οι δυο τους θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση του ομίλου. Με 3-4-3 κι απόψε έχοντας τον Ικάρντι στην κορυφή της επίθεσης και λίγο πιο πίσω σε ρόλο περιφερειακών επιθετικών τους Ναϊνγκολάν και Πέρισιτς. Η Τότεναμ μπήκε στην Πρέμιερ Λιγκ με τρεις νίκες, έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ξαφνικά ακολούθησαν δύο ήττες από Γουότφορντ και Λίβερπουλ με 2-1 για να την προσγειώσουν ανώμαλα. Μάλιστα στο εντός με τη Λίβερπουλ έπαιξε πολύ παθητικά...

Δείτε όλη την ανάλυση και το προγνωστικό του Wise για τη ματσάρα Ίντερ - Τότεναμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x