TV

«Blast from the Past»: Το πρώτο διπλό του Ολυμπιακού στην Ευρώπη

Ο τότε προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής θα βρεθεί στο στούντιο της COSMOTE TV και θα αποκαλύψει στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσόχο τις σκέψεις που είχε πριν και κατά τη διάρκεια του ματς.

Το ιστορικό ματς Βέρντερ Βρέμης-Ολυμπιακός (σεζόν 2007-2008), όπου οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να κερδίσουν με 1-3 στο Βέζερστάντιον, επιτυγχάνοντας το πρώτο διπλό στην ιστορία τους στο Champions League θα ξαναζήσουν οι συνδρομητές της COSMOTE TV, μέσα από το νέο επεισόδιο της εκπομπής «BlastfromthePast» (Κυριακή 31/5, 21.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Ο τότε προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής θα βρεθεί στο στούντιο της COSMOTE TV και θα αποκαλύψει στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσόχο τις σκέψεις που είχε πριν και κατά τη διάρκεια του ματς, αναλύοντας τις πιο κρίσιμες φάσεις του αγώνα.



Παράλληλα, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν συνέντευξη του ποδοσφαιριστή Άκη Στολτίδη, οοποίος με γκολ του στον ιστορικό αγώνα άνοιξε τον δρόμο της ανατροπής, καθώς και του αρχηγού του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, θυμάται λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ στη Βρέμη. Στο πλαίσιο της εκπομπής θα προβληθεί και βίντεο με τα ματς στα οποία ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στην πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο UEFA Champions League. 



Το «BlastfromthePast» προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ, στις 21.00, στο COSMOTE SPORT 1HD. Η εκπομπή κάνει αναδρομή σε ιστορικές στιγμές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, προβάλλοντας και σχολιάζοντας επιλεγμένους αγώνες από Premier League, Bundesliga, LaLiga Santander, αλλά και από τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, Champions League και Europa League. Τους αγώνες σχολιάζει και αναλύει η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT HD.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x