Γενικά

O θρυλικός Λιου Γκουολιάνγκ πρόεδρος του World Table Tennis

H Παγκόσμια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης βρήκε δυνατό …συμπαίκτη και αρχηγό στην προσπάθειά της να πετύχει μεταρρυθμίσεις στο άθλημα.

H Παγκόσμια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης βρήκε δυνατό …συμπαίκτη και αρχηγό στην προσπάθειά της να πετύχει μεταρρυθμίσεις στο άθλημα.

Επίσης, καλύτερες συμφωνίες στο εμπορικό κομμάτι και να κάνει ακόμη μεγαλύτερη την απήχησή του στην αγορά και στον κόσμο. Ανακοίνωσε ότι ο θρύλος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Λιου Γκουολιάνγκ, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, Ολυμπιονίκης και σημερινός πρόεδρος της Κινεζικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, αναλαμβάνει επικεφαλής στο Διοικητικό Συμβούλιο του World Table Tennis, του φορέα δηλαδή που η ίδια η ITTF δημιούργησε πέρυσι για να διεκδικήσει την ανάπτυξη στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του αθλήματος πάντα σε επαγγελματικές προδιαγραφές.

Η ITTF υπογραμμίζει στην ιστοσελίδα της ότι ο σπουδαίος Κινέζος penholder του κοντινού παρελθόντος είναι ένας εξαιρετικά σεβαστός ηγέτης στην παγκόσμια κοινότητα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης κι εκφράζει τη βεβαιότητα ότι με την καθοδήγησή του το άθλημα θα πάει στο επόμενο επίπεδο.

Θυμίζουμε ότι ο 44χρονος σήμερα Λιου είναι ένας από τους πέντε μόλις αθλητές που έχει πετύχει το λεγόμενο γκραν σλαμ στην επιτραπέζια αντισφαίριση, κατακτώντας τον τίτλο στο απλό ανδρών στις τρεις μεγαλύτερες διοργανώσεις: Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο πρωτάθλημα και Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x