Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Οριστικό: Χωρίς θεατές οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Αποφασίστηκε οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Ιαπωνίας να διεξαχθούν χωρίς θεατές λόγω έξαρσης των κρουσμάτων covid-19, όπως δήλωσε σήμερα η αρμόδια υπουργός, Ταμάγιο Μαρουκάβα.

Υπό αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο θα διεξαχθούν, τελικά, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όπως ανακοινώθηκε από την ιαπωνική κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, η αρμόδια υπουργός για τη διοργάνωση επιβεβαίωσε πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος του κόσμου στους αγώνες, μετά την κήρυξη έκτακτης ανάγκης από την ιαπωνική πρωτεύουσα, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Η έκτακτη ανάγκη θα διαρκέσει σε όλη τη διάρκεια των αγώνων, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα.

«Είναι λυπηρό ότι θα διεξαχθούν οι αγώνες με έναν τόσο περιορισμένο τρόπο, αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωνοϊού», ανέφερε η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, μετά την έκτακτη συνεδρίαση με τους αρμόδιους φορείς. «Απολογούμαι σε όσους προμηθεύτηκαν εισιτήρια και σε όσους βρίσκονται κοντά».

Υπενθυμίζουμε πως αρχικά είχε αποφασιστεί να απαγορευτεί η είσοδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες αποκλειστικά σε όσους θα εισέρχονταν στη χώρα για αυτόν τον σκοπό, ωστόσο από σήμερα ισχύει καθολική απαγόρευση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x