Τάσος Τσατάλης

Ο Κρίστιτσιτς μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας και ξεκαθάρισε πως θέλει να μείνει στην ΑΕΚ

Ο Τάσος Τσατάλης στο sportfm.gr για τον Σέρβο μέσο της Ένωσης και τα σχόλια που ακούστηκαν πάλι για τις πρόσφατες δηλώσεις στην πατρίδα του με αφορμή το Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας

Οι τελευταίες δηλώσεις του Νέναντ Κρίστιτσιτς στην Σερβία, με αφορμή το Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας, παρατήρησα πως ελαφρώς παρεξήγηθηκαν τις μέρες που ακολούθησαν.

Ο παίκτης παρουσιάζεται να έχει πει πως επιθυμεί επιστροφή στον Ερυθρό Αστέρας. Στην πραγματικότητα ρωτήθηκε γενικώς για το μέλλον αν θα ήταν επιθυμία του να βρεθεί κάποτε ξανά εκεί και σε αυτό απάντησε.

Το σημειώνω σε σχέση και με τα συχνά δημοσιεύματα στην Σερβία, για να πούμε πως πολύ πρόσφατα ο Κρίστιτσιτς, ξεκαθάρισε εντός ΑΕΚ, πως δεν έχει κανένα θέμα και είναι επιθυμία του να μείνει στην Ένωση.

Αυτό έγινε μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό. Επειδή πολλά ακούστηκαν με το περιστατικό με την αλλαγή του σε εκείνο το παιχνίδι κι επειδή πάλι έτυχε να γράψουν κάτι οι Σέρβοι, έγινε μια ανοιχτή κουβέντα με τον ποδοσφαιριστή από πλευράς ΑΕΚ.

Δηλαδή πες μας αν όντως θέλεις να φύγεις, αν υπάρχει κάποιο θέμα, να το δούμε από κοινού τι θα γίνει.

Ο Κρίστιτσιτς λοιπόν είπε πως ούτε για πλάκα δεν το σκέφτεται, δεν τον απασχολεί καθόλου τέτοιο θέμα και πως το μόνο που έχει στο μυαλό του, είναι να βρει τον καλό του αγωνιστικό εαυτό στην ΑΕΚ.

Μάλιστα και όσοι έχουν επαφή μαζί του στην καθημερινότητα, έλεγαν από τότε πως δεν κολλάει πουθενά με όσα λέει ο ίδιος, η πληροφόρηση που έδιναν το τελευταίο διάστημα συχνά – πυκνά οι Σέρβοι.

Αλλά το ζήτημα είναι πως το επιβεβαίωσε και ο ίδιος στους ανθρώπους της ομάδας.

Άρα θέμα Κρίστιτσιτς δεν υπάρχει για την ΑΕΚ και δεν είναι τυχαίο μάλιστα πως τελευταία έχει επιστρέψει πάλι ως βασικός.

Γιατί να θυμίσω εδώ πως μπορεί με τον Πανιώνιο να ήταν τιμωρημένος ο Σιμόες, αλλά με τον ΟΦΗ που ο Πορτογάλος μέσος δεν έπαιξε καθόλου, δεν ήταν τιμωρημένος ...

Ενώ ο Κρίστιτσιτς είναι πάλι ξεκάθαρο φαβορί για να ξεκινήσει κι αύριο. Και γενικά προκύπτει από το ρεπορτάζ, πως στο σκεπτικό των ανθρώπων της ομάδας αυτή την περίοδο, το δίδυμο Κρίστιτσιτς – Γαλανόπουλου, πρέπει να είναι η βάση στα χαφ. Μέχρι να δούμε αν θα γίνει και προσθήκη τον Γενάρη.

Βεβαίως ο Καρέρα είναι αυτός που θα επικυρώσει ή όχι μια τέτοια εξέλιξη, αλλά το σκεπτικό το τελευταίο διάστημα είναι αυτό.

Για το αυριανό ματς στην Ξάνθη, να σημειώσω πως είναι πραγματικά περίεργο, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είναι η δεύτερη φορά που η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παράσχο στο ντεμπούτο του σε πάγκο νέας ομάδας.

Μάλιστα ήταν πριν ακριβώς δύο χρόνια, στις 16 Δεκεμβρίου του 2017, όταν έγινε το ίδιο με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ που κατέκτησε το πρωτάθλημα εκείνη την σεζόν, στο συγκεκριμένο ματς έκανε μια από τις χειρότερες γκέλες της. Έμεινε στο 0-0 κι έχασε τον τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα.

Τώρα βέβαια έχει κι εκείνη ντεμπούτο νέου προπονητή. Να δούμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x