Επικαιρότητα

«Άδειασε» τα κρεβάτια των Βρετανών το.. Game of Thrones!

Αντί να κάνουν σεξ, οι Βρετανοί προτιμούν να βλέπουν τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά

Γιατί κάνουμε λιγότερο σεξ; Για όλα φταίει το «Game of Thrones» και πιο συγκεκριμένα η υπηρεσία «Netflix», όπως επισημαίνει διακεκριμένος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους τα ζευγάρια στην Βρετανία κοντεύουν να ξεχάσουν τα ερωτικά παιχνίδια.

Οι Βρετανοί βάζουν σε δεύτερη ή καλύτερα σε τρίτη... μοίρα το σεξ με το πέρασμα του χρόνου, όπως υποστηρίζει ο γνωστός καθηγητής του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, Ντέιβιντ Σπίγκελχάρτερ.

Για τον Βρετανό στατιστικολόγο, η ποιότητα της σεξουαλικής ζωής των ζευγαριών έχει υποβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό από το 1990 και γι΄αυτό φταίει ότι ότι παρακολουθούν ανελλιπώς τις αγαπημένες τους σειρές μέσω των υπηρεσιών που επιτρέπουν στους χρήστες να παρακολουθούν τις σειρές όλης της σεζόν μέσα σ΄ένα βράδυ, όπως είναι η υπηρεσία «Netflix».

Πρόκειται για μία υπηρεσία η οποία προσφέρει κατόπιν συνδρομής συγκεκριμένες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ για να μπορεί να τις παρακολουθεί κανείς από όποια συσκευή επιθυμεί αρκεί να είναι συνδεδεμένος στο Ίντερνετ.

«Οι Βρετανοί ξεχνούν την σεξουαλική τους ζωή γιατί παρακολουθούν με τις ώρες το Game of Thrones», επισημαίνει ο Ντέιβιντ Σπίγκελχάρτερ επιχειρώντας να περιγράψει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την καθημερινότητα ενός «φαν» της τηλεοπτικής αυτής σειράς.

Όμως , σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes», ο ισχυρισμός αυτός είναι αβάσιμος καθώς το «Game oh Thrones» ξεκίνησε να προβάλλεται στη Βρετανία το 2011 ενώ η λειτουργία της Netflix στη Βρετανία, ένα χρόνο αργότερα, το 2012. Το θέμα είναι πως, με βάση τις τελευταίες έρευνες του βρετανικού Ερευνητικού Κέντρου Σεξουαλικότητας (Natsal), σε δείγμα πάνω από 45 χιλιάδων Βρετανών (ανδρών και γυναικών, ηλικίας έως 44 ετών), το σεξ μειώνεται συνεχώς, τουλάχιστον στα κρεβάτια των Βρετανών.

Το 1990, ένας Βρετανός πολίτης έκανε σεξ, κατά μέσο όρο, πέντε φορές το μήνα. Το 2000, οι Βρετανοί έκαναν σεξ τέσσερις φορές το μήνα και το 2010 τρεις φορές. Αυτό σημαίνει ότι , το 2030, οι Βρετανοί θα έχουν ξεχάσει το σεξ, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της Natsal.

«Με αυτούς τους ρυθμούς, μέχρι το 2030, τα ζευγάρια δεν θα έχουν καθόλου σεξουαλική ζωή», υποστηρίζει ο Βρετανός επιστήμονας, Ντέιβιντ Σπίγκελχαρτερ. Τέλος, ο Βρετανός στατιστικολόγος ισχυρίζεται ότι, τα ζευγάρια που κάνουν πιο συχνά σεξ, έχουν αυξημένες πιθανότητες να κάνουν αγόρια.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x