Μαχητικά Αθλήματα

Άδικη ήττα για τον Μιχαηλίδη στο UFC – Διαμαρτυρίες για αντικανονικά χτυπήματα από τον προπονητή του

Πρέπει να επισημάνουμε ότι η ομάδα του Μιχαηλίδη με επικεφαλής τον προπονητή Δημήτρη Παπακωνσταντίνου διαμαρτυρήθηκε από την πρώτη στιγμή για τους αντικανονικούς αγκώνες που δέχθηκε ο αθλητής του

Την ήττα με ΤΚΟ γνώρισε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης στον πρώτο του αγώνα για το UFC που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης με αντίπαλο τον Μοντέστας Μπουκάουσκας.

Δευτερόλεπτα ατυχίας και κάποια αντικανονικά χτυπήματα του αντιπάλου του ήταν αρκετά να αλλάξουν τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί σε όλη τη διάρκεια του πρώτου γύρου. Ο Έλληνας μαχητής είχε ξεκάθαρα κερδίσει τον γύρο. Είχε κερδίσει το κέντρο του οκταγώνου, είχε «περάσει» περισσότερα χτυπήματα στον Λιθουανό κάτι που κάνει το τέλος ακόμη περισσότερο άδικο.

Στα λιγοστά εναπομείναντα δεύτερα του γύρου ο Μιχαηλίδης πιάνει τον αντίπαλό του, τον στριμώχνει στο πλεχτό του οκταγώνου και προσπαθεί να τον ρίξει στο έδαφος. Ο Λιθουανός βρίσκει την ευκαιρία και «περνά» αγκώνες στον Έλληνα μαχητή. Κάποια από τα χτυπήματα αυτά όμως ήταν αντικανονικά καθώς στόχευσαν στον αυχένα του Μιχαηλίδη, την στιγμή που ακούστηκε η κόρνα.

Ο διαιτητής -μάλιστα- ρώτησε τον Έλληνα μαχητή εάν είναι αντικανονικοί οι αγκώνες που δέχθηκε δίνοντάς του εντολή να πάει στη γωνία του. Εκείνη την στιγμή η ατυχία... χτύπησε. Ο Μιχαηλίδης δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει ανοίξει η πόρτα πίσω του και στην προσπάθειά του να σηκωθεί ακουμπάει τα χέρια του στο εξωτερικό μέρος του οκταγώνου με αποτέλεσμα ο διαιτητής να τελειώσει τον αγώνα με ΤΚΟ υπέρ του Λιθουανού.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι η ομάδα του Μιχαηλίδη με επικεφαλής τον προπονητή του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου διαμαρτυρήθηκε από την πρώτη στιγμή για τους αντικανονικούς αγκώνες που δέχθηκε ο αθλητής του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x