Stoiximan Super League

Αντώνης Νικοπολίδης και Ράφα…

Οι νέοι βοηθοί του Μίτσελ, έδωσαν κανονικά το «παρών» στο Ζέεφελντ και στην πρώτη προπόνηση της Δευτέρας. Ποιος πήρε την θέση του Μοράλες στις… κάμερες.

Οι νέοι βοηθοί του Μίτσελ, έδωσαν κανονικά το παρών στο Ζέεφελντ και στην πρώτη προπόνηση της Δευτέρας. Ποιος πήρε την θέση του Μοράλες στις… κάμερες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ
Αντώνης Σαούλης


Οκ, κάποια πράγματα δεν χρειάζονται και… επίσημη ανακοίνωση. Δεν είναι μεταγραφή δα. Απλά ένα… πρωί (απόγευμα για την περίπτωση του Ολυμπιακού) κάνουν την εμφάνισή τους στο πλευρό του Μίτσελ. Ο λόγος για τους δύο νέους βοηθούς του μετά την αποχώρηση του Βίκτορ Σάντσες. Τα ονόματα γνωστά. Αρχικά ο Ράφα Αλκόρτα, ο Βάσκος ο οποίος ήταν γνωστό εδώ και αρκετές μέρες.

Όπως βεβαίως γνωστό ήταν και αυτό του Αντώνη Νικοπολίδη ο οποίος πήρε θέση δίπλα στον Μίτσελ και τον Αλκόρτα. Και το απόγευμα της Δευτέρας έβγαλαν την πρώτη τους προπόνηση στο Ζέεφελντ.

Όσο για τον αντικαταστάτη του Μοράλες στις… κάμερες και την… παρακολούθηση. Αντώνης Λεμονάκης ο «διάδοχος». Μεταγραφή από πέρσι οπότε δεν είναι νέος στην ομάδα αλλά στον ρόλο που του έχει δώσει ο Μίτσελ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x