Τένις

Άγριο «κράξιμο» από Κύργιο σε Ζβέρεφ (video)

Ο Νικ Κύργιος δεν χαρίστηκε στον Γερμανό.

Έξαλλος έγινε ο Νικ Κύργιος βλέποντας τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να διασκεδάζει σε ένα πολυπληθές πάρτυ του Γερμανού σχεδιαστή μόδας Φιλίπ Πλεν.

Ο Γερμανός τενίστας την περασμένη εβδομάδα υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοϊό και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, όταν συμμετείχε στο περιφερειακό τουρνουά τένις «Adria Tour», μία εκδήλωση με πρωτοβουλία του Νόβακ Τζόκοβιτς για φιλανθρωπικό σκοπό.

Άλλοι τενίστες που συμμετείχαν στο τουρνουά βρέθηκαν θετικοί, με αποτέλεσμα και ο ίδιος ο Ζβέρεφ να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από όσους έθεσε σε κίνδυνο συμμετέχοντας στο τουρνουά. Μάλιστα ο 23χρονος Γερμανός δεσμεύτηκε πως θα μπει σε καραντίνα, όπως του συνέστησαν οι γιατροί, κάτι που όμως δεν τήρησε.

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Κύργιου. «Ξύπνησα σήμερα και είδα κι άλλα αμφιλεγόμενα πράγματα να συμβαίνουν στον κόσμο. Αυτό όμως που μου κόλλησε ήταν ο Σάσα Σβέρεφ. Πόσο εγωιστής μπορεί να είσαι; Δηλαδή, αν έχεις το θράσος να δεσμευτείς ότι θα μπεις σε εθελοντική καραντίνα για 14 ημέρες και ζητάς συγγνώμη σε όσους εξέθεσες σε κίνδυνο, τουλάχιστον να έχεις την εντιμότητα να τηρήσεις τη δέσμευση σου. Μείνε μαζί με την κοπέλα σου 14 ημέρες σε απομόνωση και όχι να χορεύεις σε πάρτι. Αυτός ο κόσμος του τένις με εκνευρίζει, σοβαρά», τόνισε ο Αυστραλός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x