Πόλο

Δε θα γίνει η κοινή προετοιμασία Εθνικής πόλο-ΗΠΑ

Δεν πρόκειται να διεξαχθεί το καμπ της Εθνικής πόλο ανδρών με την αντίστοιχη των ΗΠΑ, στο πλαίσιο της Προολυμπιακής προετοιμασίας.

Δε θα διεξαχθεί τελικά το κοινό καμπ της Εθνικής πόλο με την αντίστοιχη των ΗΠΑ, 13-22 Νοεμβρίου, όπως ενημέρωσε την ΚΟΕ ο ΓΓΑ, Γιώργος Μαυρωτάς.

Η ΚΟΕ με έγγραφό της στις 4 Νοεμβρίου είχε αιτηθεί την πραγματοποίηση του καμπ με την επισήμανση ότι αρκετοί από τους Αμερικανούς ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα και αγωνίζονται στην Α1.

Ο κ. Μαυρωτάς, στην απάντησή του, επισημαίνει πως: «Αν και αναγνωρίζει η Επιτροπή τη σχολαστικότητα που τηρείτε τα μέτρα ως ομοσπονδία, θεωρεί πολύ παρακινδυνευμένο από υγειονομικής άποψης στην παρούσα φάση της πανδημίας, όπου υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα τις επόμενες δύο εβδομάδες, να έρθουν ξένοι αθλητές και τεχνικό προσωπικό από την Αμερική για κοινή προετοιμασία με Έλληνες αθλητές.

Η κατάσταση είναι κρίσιμη, όπως καταδεικνύουν τα αυστηρά μέτρα που λαμβάνονται και η κατ’ εξαίρεση χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από Έλληνες αθλητές της Προολυμπιακής προετοιμασίας, αποτελεί ήδη μια σημαντική υπέρβαση στη γενικότερη κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x