Γενικά

Ακυρώθηκε και το πρωτάθλημα μοντέρνου πεντάθλου στην Ουγγαρία

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του μοντέρνου πεντάθλου που ήταν προγραμματισμένο για το Σεπτέμβρη στην Ουγγαρία ακυρώθηκε λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που ισχύουν ακόμη και της πορείας της πανδημίας.

Κάποια πρωταθλήματα που αφορούσαν τα αγωνίσματα του στίβου πήγαν πίσω, άλλα ακυρώθηκαν και άλλα αναβλήθηκαν μέχρι νεοτέρας. Συγκεκριμένα, συναντήσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο που ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο ακυρώθηκαν εντελώς, ενώ, άλλες μετατέθηκαν για Σεπτέμβρη.

Ένα εξ αυτών, το πρωτάθλημα του μοντέρνου πεντάθλου βρέθηκε στη δίνη των εξελίξεων για τον κορωνοϊό και τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν άφησαν άλλη επιλογή από το να ακυρωθεί και αυτό που ήταν προγραμματισμένο για το διάστημα 17-21 Σεπτεμβρίου στην πόλη Σεκεσφεχερβάρ της Ουγγαρίας.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για το Πένταθλο, τα πρωταθλήματα ακυρώνονται και η Ουγγαρία προετοιμάζεται να φιλοξενήσει τα ευρωπαϊκά δρώμενα του 2022.

Μάλιστα, στο διάστημα αυτό και στην ίδια πόλη θα διεξάγονταν και οι εκλογές των μελών του Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας για το Σύγχρονο Πένταθλο, ωστόσο, ακυρώθηκε και αυτό εξίσου.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x