Στίβος

Ακυρώθηκε τελικά και ο Μαραθώνιος στο Παρίσι

Είχε προγραμματιστεί με νέα ημερομηνία εκείνη στις 15 Νοεμβρίου, τελικά, όμως, όπως ανακοινώθηκε, ο Μαραθώνιος του Παρισιού αναβάλλεται οριστικά για τη φετινή χρονιά.

Οριστικό «όχι» μπήκε στη διεξαγωγή του Μαραθωνίου στο Παρίσι και, όπως όλα δείχνουν, αυτός μετατίθεται για τη νέα χρονιά.

Η αναβολή της πρώτης ημερομηνίας του Μαραθωνίου της Γαλλίας, που ήταν αρχικά για τις 5 Απριλίου, οδήγησε τους διοργανωτές στην ιδέα να διεξαχθεί στις 15 Νοεμβρίου. Ωστόσο, τελικά, με βάση τα δεδομένα και τις ιδιαίτερες συνθήκες, δεν προτίθενται να θέσουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία των αθλητών και των θεατών.

«Θα υπάρξει μεγάλη απογοήτευση στους αθλητές που είχαν αφιερώσει χρόνο για προπόνηση ενόψει του φθινοπωρινού μαραθωνίου. Θα συνεργαζόμαστε με το δήμο του Παρισιού για να δημιουργήσουμε μια νέα έκδοση του γεγονότος το 2021 που θα φέρει κοντά τους πιο παθιασμένους δρομείς στους πιο όμορφους δρόμους της πόλης», δήλωσαν οι διοργανωτές, που με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσαν πως το γεγονός πάει… σφαίρα για το 2021.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x