Βόλεϊ

Ζητά αλλαγή προκήρυξης στη Volley League ο ΠΑΣΑΠ, λόγω Ηρακλή

Ο ΠΑΣΑΠ ζήτησε την τροποποίηση της προκήρυξης της φετινής Volley League, η οποία αρχίζει το ερχόμενο σαββατοκύριακο, ώστε οι 14 παίκτες του Ηρακλή να προλάβουν να βρουν άλλη ομάδα.

Η αποχώρηση του Ηρακλή από τη φετινή Volley League δημιουργεί νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΣΑΠ, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη, ζήτησε την αλλαγή της προκήρυξης του πρωταθλήματος, ώστε να προλάβουν οι 14 παίκτες του «Γηραιού» να βρουν ομάδα, μετά την αναγκαστική αποχώρησή τους από τους «κυανόλευκους».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Μετά την αδυναμία συμμετοχής της ομάδας του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Volley league, ο ΠΑΣΑΠ, με άμεση έγγραφη παρέμβασή του προς την ΕΣΑΠ και την ΕΟΠΕ, ζήτησε να υπάρξει τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, ώστε να δοθεί σε όλους τους αθλητές του Ηρακλή η δυνατότητα της μεταγραφής τους σε άλλες ομάδες.

Αναμένουμε οι αρμόδιοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και της ευθύνης που τους αναλογεί και είμαστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσουν άμεσα και υπεύθυνα. Ο ΠΑΣΑΠ παραμένει σταθερά και αταλάντευτα στο πλευρό των αθλητών, τα συμφέροντα των οποίων θα συνεχίσει να προασπίζει με συνέπεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x