Στίβος

Αμφίβολα τα Diamond League το 2021 στη Μ. Βρετανία

Καμία διαβεβαίωση πως θα διεξαχθούν τα δύο Diamond league στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν έδωσε η διευθύνων σύμβουλος της βρετανικής ομοσπονδίας στίβου λόγω οικονομικών αβεβαιοτήτων.

Το θολό τοπίο που αφορά τις συνεργασίες σε τηλεοπτικό και εμπορικό σκέλος είναι αυτό που θα προκαλέσει δυσκολίες στο να διεξαχθούν τα Diamond League στην Βρετανία όωπς δήλωσε η Τζοάνα Κόουτς.

Η συμφωνία ύψους περίπου 1,7 εκατ.€ με το τηλεοπτικό κανάλι BBC που παραμένει μετέωρη δεν αφήνει και πολλές ελπίδες πως η ομοσπονδία στίβου θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα του επόμενου έτους.

«Δεν πρόκειται να απαντήσω θετικά σε αυτό. Φυσικά και ξεκινάμε να σχεδιάζουμε το καλεντάρι των αθλητικών γεγονότων και πρέπει να εξετάσουμε τι μας συμφέρει οικονομικά. Εάν δεν είναι υπέρ μας οικονομικά, τότε πιθανότατα δεν θα έχουμε δύο γεγονότα στίβου. Γίνονται συζητήσεις. Είναι ένα κινούμενο τοπίο καθώς ψάχνουμε την προσέγγιση τόσο τηλεοπτική όσο και εμπορική. Αυτά είναι τα δεδομένα που αναζητούμε αλλά δεν θα απαντήσω τη δεδομένη στιγμή κατηγορηματικά ότι όντως θα έχουμε δύο Diamond League. Δεν θα ήθελα να σκεφθώ πως δεν θα έχουμε κανένα Diamond League, αλλά εάν έπρεπε να επιλέξουμε τότε θα δήλωνα πως το Λονδίνο θα ήταν το επικρατέστερο σενάριο καθώς υπάρχει εμπορική συμφέρουσα προοπτική», υποστήριξε η διευθύνων σύμβουλος αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για το 2021.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x