Γενικά

Αναβλήθηκε το Ευρωπαϊκό Τοπ 16 της επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Μόλις πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης το ανανεωμένο αγωνιστικό της πρόγραμμα για το 2021.

Η ETΤU αναγκάζεται ν’ αλλάξει το πλάνο σε μεγάλη δική της διοργάνωση, εξαιτίας των αρνητικών εξελίξεων στην προσπάθεια ανάσχεσης του κορωνοϊού. Το Ευρωπαϊκό Τοπ 16 ανδρών-γυναικών πινγκ πονγκ, που είχε οριστεί για τον ερχόμενο Φεβρουάριο στο Μοντρέ της Ελβετίας, αναβάλλεται για ημερομηνία πιο αργά μέσα στη χρονιά και σίγουρα μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Έπειτα από αίτημα της ελβετικής ομοσπονδίας και της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής στο Μοντρέ και, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση πανδημίας Covid-19 στην Ελβετία και τους περιορισμούς που επέβαλαν οι ελβετικές αρχές, συμφώνησε το διοικητικό συμβούλιο της ETTU να αναβάλλει το Τοπ 16 της Ευρώπης για το 2021.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ETTU το ετήσιο event, που ήταν να πραγματοποιηθεί στις 6-7 Φεβρουαρίου στο Μοντρέ, θα μεταφερθεί σε ημερομηνία μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στα τέλη του 2021.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x