Βόλεϊ

Ανακοίνωσε Αντωνιάδη ο ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Αντωνιάδης τη φετινή περίοδο.

Ενίσχυση στη θέση του λίμπερο για τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Αντωνιάδη για τον επόμενο χρόνο. Ο 34χρονος αγωνίστηκε στον Άρη τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Αλέξανδρο Αντωνιάδη για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Ο 34χρονος λίμπερο, γεννηθείς το 1986 στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε από τον Επίκουρο Πολίχνης, για να ‘μετακομίσει’ λίγο αργότερα στον Π.Ο. Μουδανίων.

Τα επόμενα χρόνια, ο αθλητής πέρασε από τις ομάδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, της ΜΕΝΤ, του Νέστορα Θεσσαλονίκης, των Πεύκων, της Νίκης Αιγινίου, της ΑΕΝ Πανοράματος και του Άρη Θεσσαλονίκης.

Μετά τη σύναψη της συνεργασίας, ο Αλέξανδρος Αντωνιάδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Καταρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, τον προπονητή, Κώστα Δεληκώστα, και τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν. Το κλίμα είναι άριστο.

Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά γεμάτη υγεία και η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς».

Καλώς ήρθες Αλέξανδρε»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x