Παίκτης του ΟΦΗ θα είναι τη νέα σεζόν ο Ιβάν Μίνα. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κολομβιανού διεθνούς ακραίου για τον επόμενο χρόνο, ώστε να αποτελέσει τον τέταρτο ξένο στο ρόστερ των νεοφώτιστων στη Volley League Κρητικών. Ο 23χρονος αγωνιζόταν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Μπούντβα του Μαυροβουνίου και θα αποτελέσει τον δεύτερο παίκτη από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο 23χρονος διεθνής Κολομβιανός ακραίος (1μ98) Ivan Andres Hurtado Mina αποτελεί τη νέα μεταγραφή του ΟΦΗ, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ του.

Ο Κολομβιανός ακραίος θα είναι ο τέταρτος ξένος του ΟΦΗ (όσους έχει δικαίωμα δηλαδή) και ο δεύτερος διεθνής Κολομβιανός, μετά την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού (2μ04) Kevin Αlexander Karabali, αλλά και των, επίσης, διεθνών Milos Culafic (ακραίος, 33 ετών, Μαυροβούνιος), Dmitry Storozhilov (πασαδόρος, 33 ετών, Ουκρανός).

O Ivan Andres Hurtado Mina αγωνίστηκε πέρυσι στο Μαυροβούνιο με την Μπούντβα και το "σκάουτινγκ" που έκανε ο ΟΦΗ για αυτόν, έδειξε ότι είναι μια αξιόλογη περίπτωση παίκτη, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας. O Ivan Andres Hurtado Mina καρφώνει στα 3.65 και μπλοκάρει στα 3.50.

Η μεταγραφή του Ivan andres Hurtado Mina είναι η έβδομη για τον ΟΦΗ, ο οποίος ετοιμάζεται για την πρώτη του και ιστορική χρονιά στη Volley League.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ έχει αποκτήσει ακόμη τους Έλληνες Μιχάλη Σαρικέισογλου (ακραίος, 36 ετών), Γιάννη Ρουμελιωτάκη (ακραίος, 30 ετών) Δημήτρη Γκαρά (λίμπερο, 33 ετών).

Ενώ από την περυσινή ομάδα στο ρόστερ συνεχίζουν οι Νίκος Καρατζάς (κεντρικός), Αχιλλέας Μπάσης (κεντρικός), Δημήτρης Κομητούδης (πασαδόρος), Μιχάλης Τεφτσής (λίμπερο), Γιώργος Μονιάκης (διαγώνιος), Γιώργος Κοσκινάς (ακραίος)».

TAGS: ΟΦΗ