Πόλο

«Βόμβα» με Κουλιεράκη η ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του τη φετινή περίοδο ο Νίκος Κουλιεράκης.

Στην ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ θα αγωνιστεί πλέον ο Νίκος Κουλιεράκης. Η «Ένωση» ανακοίνωσε την απόκτηση του νταμπλούχοιυ Ελλάδος με τη Βουλιαγμένη το 2012 διεθνούς φουνταριστού για τον επόμενο χρόνο.

Ο 29χρονιος αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν στη Χίο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Κουλιεράκη. Ο 29χρονος (12/11/1990) φουνταριστός, ύψους 1,92 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας πόλο του συλλόγου.

Ο Νίκος Κουλιεράκης έχει μακρά και επιτυχημένη πορεία στην Α1 Εθνική κατηγορία. Φορώντας το σκουφάκι του ΝΟ Βουλιαγμένης, κατέκτησε την τρίτη θέση το 2010, τη δεύτερη θέση το 2011 και το 2014 και το νταμπλ του 2012. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί σε ΝΟ Χανίων, ΑΝΟ Γλυφάδας, Πανιώνιο, Παναθηναϊκό και ΝΟ Χίου, αφήνοντας το "στίγμα" του στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Φυσικά, έχει τιμήσει τα χρώματα της “γαλανόλευκης” σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, φτάνοντας έως την Εθνική ανδρών, με την οποία κατέκτησε την τέταρτη θέση στην Πανεπιστημιάδα του 2010 στο Βελιγράδι.

Το 2007, αποτέλεσε μέλος της Εθνικής Παίδων που κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Πανευρωπαϊκό της Μάλτας, ενώ την επόμενη χρονιά με την Εθνική Εφήβων κατέκτησε την έκτη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Ο Νίκος Κουλιεράκης υπέγραψε το συμβόλαιό του στα γραφεία του δυλλόγου, όπου τον υποδέχτηκε ο General Manager των τμημάτων υδατοσφαίρισης, Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία με τα “κιτρινόμαυρα”.

Νίκο, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x