Πόλο

Ανακοίνωσε Κρίστμας ο Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό ανήκει πλέον η 22χρονη πολίστρια, Κίρα Κρίστμας, η οποία ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους».

Η Κίρα Κρίστμας ανακοινώθηκε από το τμήμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και θα ενσωματωθεί στο τμήμα πόλο της ομάδας τον Νοέμβριο.

Η ανακοίνωση
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κίρα Κρίστμας. Η διεθνής με την Εθνική Καναδά, είναι γεννημένη στις 14/3/1997, αγωνίζεται στην περιφέρεια και εντάσσεται στην ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Η Κίρα Κρίστμας θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα το Νοέμβριο.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Κίρα Κρίστμας ανέφερε τα εξής: «Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένη που θα αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω τις επιτυχίες που είχε ο σύλλογος στο παρελθόν και είμαι αισιόδοξη ότι θα ζήσω σπουδαίες εμπειρίες με τη νέα μου ομάδα. Είμαι χαρούμενη που θα με προπονεί ξανά ο Χάρης Παυλίδης, ο οποίος αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας μου στην Εθνική Καναδά. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνει να παίξω για τον Ολυμπιακό».

View this post on Instagram

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κίρα Κρίστμας. Η διεθνής με την Εθνική Καναδά, είναι γεννημένη στις 14/3/1997, αγωνίζεται στην περιφέρεια και εντάσσεται στην ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Η Κίρα Κρίστμας θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα το Νοέμβριο. Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Κίρα Κρίστμας ανέφερε τα εξής: «Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένη που θα αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω τις επιτυχίες που είχε ο σύλλογος στο παρελθόν και είμαι αισιόδοξη ότι θα ζήσω σπουδαίες εμπειρίες με τη νέα μου ομάδα. Είμαι χαρούμενη που θα με προπονεί ξανά ο Χάρης Παυλίδης, ο οποίος αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας μου στην Εθνική Καναδά. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνει να παίξω για τον Ολυμπιακό».??????+? #Olympiacossfp #Waterpolowomen #WelcomeKyra

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x