Πόλο

Ανακοίνωσε Λάβι η ΑΕΚ

Στη γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν η Φεντερίκα Λάβι.

Αθλήτρια του πόλο της ΑΕΚ θα είναι τη φετινή σεζόν η Φεντερίκα Λάβι. Η «Ένωση» ανακοίνωσε την απόκτηση της 26χρονης Ιταλίδας τερματοφύλακα για τον επόμενο χρόνο, με την ίδια να έχει αγωνιστεί στη Βουλιαγμένη για τρία χρόνια, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Federica Lavi. Η 26χρονη (22/02/1994) τερματοφύλακας από την Ιταλία, ύψους 1,80 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του συλλόγου.

Η Federica Lavi ξεκίνησε την καριέρα της από την Osimo Pallanuoto όπου αγωνίστηκε έως το 2010. Το καλοκαίρι του 2010 μετακόμισε στην Ελλάδα και τον ΝΟ Βουλιαγμένης, όπου για τρία χρόνια έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική υδατοσφαίριση, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα.

Στη συνέχεια, φόρεσε το σκουφάκι των NGM Firenze (2013-14) και Rapallo Pallanuoto (2014-2019), για να επιστρέψει στο ΝΟ Βουλιαγμένης την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Είναι βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της Ιταλίας, έχοντας πολλές παρουσίες σε τελικές φάσεις ευρωπαϊκών και παγκόσμιων πρωταθλημάτων.

Η Federcia Lavi υπέγραψε το συμβόλαιό της στα γραφεία του συλλόγου, όπου την υποδέχτηκε ο General Manager των τμημάτων υδατοσφαίρισης, Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος της ευχήθηκε κάθε επιτυχία με τα “κιτρινόμαυρα”».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x