Πόλο

Ανακοίνωσε Σταμέλο η ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν ο Δημήτρης Σταμέλος.

Στην ομάδα πόλο της ΑΕΚ εντάχτηκε την Πέμπτη ο Δημήτρης Σταμέλος. Η «Ένωση» ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου περιφερειακού για τον επόμενο χρόνο, με τον Σταμέλο να έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα της Βουλιαγμένης στο παρελθόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σταμέλο. Ο 19χρονος (30/03/2001) περιφερειακός, ύψους 1,80 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας πόλο του συλλόγου.

Ο Δημήτρης Σταμέλος ξεκίνησε το πόλο στα εφτά του χρόνια στις Ακαδημίες της Βουλιαγμένης. Αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα υποδομής του ΝΟΒ, κατακτώντας 1 Πρωτάθλημα Εφήβων, 2 Πρωταθλήματα Παίδων και 1 Πρωτάθλημα Μίνι Παίδων. Τα τελευταία χρόνια ανέβηκε στην ανδρική ομάδα, με την οποία κατέκτησε δύο φορές τη δεύτερη θέση στην Α1 Εθνική κατηγορία, ενώ ήταν και φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος. Παράλληλα, έχει κληθεί σε καμπ των μικρών Εθνικών ομάδων.

Ο Δημήτρης Σταμέλος υπέγραψε το συμβόλαιό του στα γραφεία του συλλόγου, όπου τον υποδέχτηκε ο General Manager των τμημάτων υδατοσφαίρισης, Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος και τον καλωσόρισε στην ΑΕΚ.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Δημήτρης Σταμέλος δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι παρών σε αυτήν την "παρθενική" σεζόν του συλλόγου στην Α1 κατηγορία. Χαίρομαι που πίστεψε σε μένα η ομάδα και θα δώσω τα πάντα στο 200% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, που για το όνομα της ΑΕΚ δεν μπορούν να είναι άλλοι εκτός από νίκες.

Εύχομαι να έχουμε και τον κόσμο κοντά μας και να έχουμε όλοι υγεία“.

Δημήτρη, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ»!

Κλιματιστικά SENDO. ένα κλίμα μπροστά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x