Πολίστας της Βουλιαγμένης έγινε την Κυριακή ο Αριστείδης Χαλυβόπουλος. Οι «μπέμπηδες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του νεαρού διεθνούς περιφερειακού του Ολυμπιακού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Χαλυβόπουλος προέρχεται από τις Ακαδημίες των «ερυθρόλευκων» και ήταν ο αρχηγός της Εθνικής Νέων που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας τον περασμένο Ιούλιο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην ομάδα ανδρών υδατοσφαίρισης τον Αριστείδη Χαλυβόπουλο. Ο νεαρός (20/03/2002) περιφερειακός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών και έχει ήδη τεθεί στη διάθεση του προπονητή, Χέρβο Κόλιανιν.

Ο Αριστείδης Χαλυβόπουλος έχει να επιδείξει σπουδαίες επιτυχίες με τις μικρές Εθνικές ομάδες, καθώς έχει στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Νέων ανδρών και παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Εφήβων.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια τόσο ιστορική ομάδα όπως ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης. Η ομάδα φέτος έχει υψηλούς στόχους και ελπίζω να τους πετύχουμε μέσα από μια υγιή χρονιά, μακριά από τραυματισμούς.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εκάστοτε προπονητές και συμπαίκτες, με τους οποίους συνεργάστηκα στον Ολυμπιακό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube