Stoiximan Super League

Ανακοινώθηκε ο Αμπιντάλ!

Έσκασε η βόμβα Αμπιντάλ στον Ολυμπιακό! Ο Γάλλος άσος ήρθε στην Ελλάδα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε στους Πειραιώτες οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτησή του από τη Μονακό.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Ερίκ Αμπιντάλ!

Με συνοπτικές διαδικασίες οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές της ιστορίας τους, ανακοινώνοντας την απόκτηση του σπουδαίου Γάλλου αριστερού μπακ από τη Μονακό.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση, με μεταγραφή από τη Μονακό, του ποδοσφαιριστή Ερίκ Αμπιντάλ», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση.

Χθες το βράδυ ο 34χρονος άσος έφτασε στην Ελλάδα και από το πρωί του Σαββάτου υποβλήθηκε σε λεπτομερείς εξετάσεις, τις οποίες πέρασε με επιτυχία.

Εν συνέχεια μετέβη στα γραφεία του συλλόγου στην Πλατεία Αλεξάνδρας για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, βάζοντας την υπογραφή του στο (διετές) συμβόλαιο συνεργασίας που του προτάθηκε!

(Κατά την διάρκεια των πολύωρων εξετάσεων)
inner

(Με τον πρόεδρο της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη)
inner

Ο Αμπιντάλ θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να μαζέψει τα πράγματά του και ακολούθως θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού, που τη Δευτέρα αναχωρεί με τελικό προορισμό το Ζέεφελντ της Αυστρίας για το πρώτο στάδιο της βασικής προετοιμασίας.

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x