Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να φορά ο Γιώργος Παπαβασίλης. Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 20χρoνο αριστερό εξτρέμ για τον επόμενο χρόνο για την ομάδα χάντμπολ του συλλόγου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών του συλλόγου μας ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Γιώργο Παπαβασίλη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο 20χρονος αριστερός εξτρέμ ήρθε στον ΠΑΟΚ την περυσινή αγωνιστική περίοδο, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις.

Μετά τη συμφωνία ανανέωσης με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Παπαβασίλης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ανήκω για άλλη μία χρονιά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ελπίζω η ομάδα να έχει την καλύτερη δυνατή πορεία και οι αθλητές να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Πιστεύω ότι θα έχουμε άριστη συνεργασία οι παίκτες με τους προπονητές, ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει.

Είμαι σίγουρος ότι και τη νέα χρονιά θα έχουμε τους φίλους του ΠΑΟΚ στο πλευρό μας για να μας στηρίζουν σε κάθε παιχνίδι, εφόσον οι συνθήκες τους επιτρέπουν να βρίσκονται στο γήπεδο. Καλή χρονιά να έχουμε και με υγεία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.