Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Πολυμέρης Προσινικλής. Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την παραμονή του 22χρονου αμυντικού για έναν ακόμα χρόνο, με τον αθλητή να προέρχεται από τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Πολυμέρη Προσινικλή για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Ο 22χρονος αθλητής, προερχόμενος από τις Ακαδημίες του συλλόγου, θα φοράει για ακόμη μία χρονιά τα "ασπρόμαυρα", αγωνιζόμενος ως αμυντικός.

Μετά τη σύναψη της συνεργασίας, ο Πολυμέρης Προσινικλής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενος, που για ακόμη μία χρονιά θα αγωνίζομαι με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές, χωρίς τραυματισμούς.

Από την πλευρά μου, ευχαριστώ τον πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, τους αδελφούς Νικολαΐδη, καθώς και τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της τη νέα χρονιά".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.