Πόλο

Ανανέωσε με Παπάκο ο ΠΑΟΚ

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, άρχισε η στελέχωση της επόμενης ανδρικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ και αυτή ξεκίνησε με την παραμονή του Γιάννη Παπάκου.

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν ο Γιάννης Παπάκος. Ο Ερασιτέχνης «Δικέφαλος» ανακοίνωσε την παραμονή του 25χρονου φουνταριστού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο ανδρών του συλλόγου μας, ΠΑΟΚ Prima Holidays, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Γιάννη Παπάκο, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο 25χρονος φουνταριστός φόρεσε το ασπρόμαυρο σκουφάκι την περασμένη αγωνιστική περίοδο, με την ερχόμενη να είναι η δεύτερη χρονιά του στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης, ο Γιάννης Παπάκος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα στον ΠΑΟΚ. Οι στόχοι μας είναι βήμα βήμα να κοιτάξουμε για το καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία.
Θέλω ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, και τους υπεύθυνους, αδερφούς Νικολαΐδη, για την εμπιστοσύνη τους σε μένα. Του χρόνου το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, καθώς πέφτουν τέσσερις ομάδες.

Στον ΠΑΟΚ, από τότε που έχουν αναλάβει οι αδερφοί Νικολαΐδη, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Εύχομαι όλος ο σύλλογος να έχει υγεία και, μέσα από τη σκληρή δουλειά, θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x