Πόλο

Ανανέωσε με πέντε ο Απόλλων Σμύρνης

Πέντε παίκτες από το περυσινό ρόστερ, που τον έφερε στην τρίτη θέση της Α1 πόλο ανδρών, ανανέωσε την Πέμπτη ο Απόλλων Σμύρνης.

Πέντε πολίστες ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Πέμπτη, ώστε να συνεχίσουν να ενισχύουν την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στην προσπάθεια για παραμονή στην πρώτη τριάδα της Α1 πόλο ανδρών. Μιλάμε για τους Βιτέλα, Δερμιτζάκη, Αλαμάνο, Παπαγεωργίου και Καβουσανό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Πέντε ακόμη παίκτες "κλειδιά" στον αγωνιστικό σχεδιασμό της… αμφίβιας "Ελαφράς Ταξιαρχίας" θα συνεχίσουν να φορούν το σκουφάκι με τον Θεό Απόλλωνα και τη νέα σεζόν.

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο με τους Αλέξανδρο Αλαμάνο, Κωσταντίνο Βιτέλλα, Δημοσθένη Δερμιτζάκη, Στάθη Παπαγεωργίου και Βασίλη Καβουσανό!

Ο 20χρονος Αλέξανδρος Αλαμάνος, παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Εφήβων το 2018 στο Σομπατέλι, μπαίνει στην τρίτη του χρονιά ως παίκτης του Απόλλωνα και ο Γιάννης Κατρουζανάκης υπολογίζει πολύ στην αξία του και την ποιότητά του, προορίζοντάς τον (και) για τη θέση του αμυντικού.

Στην "Ελαφρά Ταξιαρχία" θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά και ο 29χρονος Κωνσταντίνος Βιτέλλας. Πέρυσι, ο τραυματισμός του στο χέρι τού στοίχισε τη συμμετοχή από αρκετά παιχνίδια, αλλά, παρ’ όλα αυτά, έδωσε τα διαπιστευτήριά του για τις μεγάλες δυνατότητες και την ικανότητά του να προσφέρει σημαντικά τόσο στην περιφέρεια, όσο και στην άμυνα.

Ο Δήμος Δερμιτζάκης εξελίσσεται, πλέον, σε μία από τις… παλιοσειρές της ομάδας, αφού η επόμενη χρονιά θα είναι η τέταρτη για εκείνον με το σκουφάκι του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο 29χρονος ποιοτικός περιφερειακός, με τη γνωστή έφεση στο σκοράρισμα, θα αποτελέσει και τη νέα σεζόν ένα πολύτιμο "γρανάζι" στη μηχανή της "Ελαφράς Ταξιαρχίας".

Με το σκουφάκι του θεού Απόλλωνα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και ο Στάθης Παπαγεωργίου. Ο 21χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική ομάδα Νέων περιφερειακός μπαίνει κι εκείνος στην τρίτη του σεζόν στον Απόλλωνα Σμύρνης, έχοντας ήδη δείξει τη μεγάλη αξία του τα δύο προηγούμενα χρόνια θητείας και πολύτιμης συνεισφοράς στην ομάδα.

Τελευταίος, αλλά, σε καμία περίπτωση, έσχατος στην αναφορά μας, ο Βασίλης Καβουσανός, στον οποίο πιστεύουν πολύ άπαντες στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ο 19χρονος ταλαντούχος τερματοφύλακας θα συνεχίσει να παίρνει εμπειρίες δίπλα στον Κώστα Γαλανίδη, έχοντας ήδη δώσει τα αγωνιστικά διαπιστευτήριά του τόσο με την ανδρική ομάδα, όσο και με εκείνη των Νέων Ανδρών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x