Βόλεϊ

Ανανέωσε με Τζιουμάκα ο Φίλιππος Βέροιας

Στον Φίλιππο Βέροιας θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν και, μάλιστα, στη Volley League ο Στέλιος Τζιουμάκας.

Θα ακολουθήσει τον Φίλιπο Βέροιας και στη Volley League ο Στέλιος Τζιουμάκας. Οι Ημαθιώτες ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 22χρονο διεθνή ακραίο για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διοικούσα επιτροπή του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ακραίο, Στέλιο Τζιουμάκα, για έναν ακόμη χρόνο, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν 2020-2021 της Volley League.

Ο 22χρονος διεθνής (1.94μ) της ομάδας μας, εκ των πρωταγωνιστών στη φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών και την ιστορική άνοδο, δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη να παραμείνει στη Βέροια και να ενισχύσει την ομάδα στην "παρθενική" της παρουσία στα ‘σαλόνια’ του ελληνικού βόλεϊ.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Θεσσαλονικιός αθλητής σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του Filippos Veroias Volleybal στο YOUTUBE, εξέφρασε μεταξύ άλλων, τον ενθουσιασμό του για την παραμονή του στη Βέροια, εξήρε την άψογη στάση της διοίκησης, την οργάνωση και το κλίμα στην ομάδα, έθεσε τους στόχους του για τη νέα σεζόν, σχολίασε το γεγονός ότι έπειτα από πολλά χρόνια θα είναι και πάλι συμπαίκτης με τον αδελφό του, Γιώργο, υπό τις τεχνικές οδηγίες του πατέρα του, Σωκράτη Τζιουμάκα, και προσκάλεσε όλον τον κόσμο της πόλης μας, να είναι "συνταξιδιώτης" σε αυτό το πρωτόγνωρο επικείμενο ταξίδι της ομάδας μας, στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.

Ευχόμαστε στον Στέλιο Τζιουμάκα μία νέα επιτυχημένη χρονιά με υγεία και πολλές διακρίσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x