Προπονητής του ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν θα είναι ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου. Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την παραμονή του Έλληνα τεχνικού και τη νέα σεζόν στην προσπάθεια δημιουργίας μιας ανταγωνιστικής ομάδας πόλο μετά την κακή φετινή σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο ανδρών του συλλόγου μας, ΠΑΟΚ Prima Holidays, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο Έλληνας τεχνικός ήρθε στη Θεσσαλονίκη στα μέσα της αγωνιστικής περίοδο 2019-20 και θα συνεχίσει στον πάγκο του "Δικεφάλου" και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Ξεκινάμε μία καινούργια σεζόν, ανοίγει μία νέα σελίδα για τον ΠΑΟΚ. Μπορώ να πω ότι ξεκινάμε από την αρχή, και από άποψη ρόστερ και από άποψη προπονητικής διαδικασίας.

Καταρχάς, να ευχηθώ να είμαστε όλοι υγιείς, να έχουμε διάθεση και όρεξη. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, και τους υπεύθυνους, αδερφούς Νικολαΐδη, για την εμπιστοσύνη τους. Μεγάλος μας στόχος και όνειρο είναι να αποδώσουμε καλό, ωραίο, αισθητικά πόλο, σε συνδυασμό με θετικά αποτελέσματα. Μακάρι ο ΠΑΟΚ να μπορέσει να κοιτάξει ψηλά την επόμενη σεζόν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.