Θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον ΠΑΟΚ η Χριστίνα Θαλασσινίδου. Οι «ασπρόμαυροι» ανανέωσαν τη συνεργασία τους για έναν ακόμα χρόνο με την πρώην κορυφαία πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει τις γνώσεις τις στις μικρές αθλήτριες του συλλόγου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τη Χριστίνα Θαλασσινίδου, η οποία θα αποτελεί την Τεχνική Σύμβουλο του τμήματος του Δικεφάλου και την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η Χριστίνα Θαλασσινίδου αποτελεί το κορυφαίο όνομα στο χώρο της καλλιτεχνικής κολύμβησης, με τέσσερις συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πολλές διακρίσεις στο άθλημα και η συμμετοχή της στο τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για το σωματείο μας.

Η Χριστίνα Θαλασσινίδου, μετά την ανανέωση της συνεργασίας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου acpaok.gr: «Χαίρομαι που, για μια ακόμη χρονιά, θα είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ από το πόστο της τεχνικής συμβούλου του τμήματος της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, το Διοικητικό Συμβούλιο και, ιδιαίτερα, την Έφορο του τμήματος, Άννα Γουδή, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.

Το μόνο που έχω να υποσχεθώ είναι ότι οι γνώσεις και η εμπειρία μου θα τεθούν στην υπηρεσία των ταλαντούχων αθλητριών του ΠΑΟΚ τόσο των παλιών, όσο και των νέων που θα έρθουν τη νέα σεζόν στην ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.