Πόλο

Αναχωρεί για ΗΠΑ η Εθνική πόλο γυναικών

Στο Λος Άντζελες, μέσω Κωνσταντινούπολης, μεταβαίνει την Τετάρτη η Εθνική πόλο γυναικών για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας πριν τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Γκουανγκζού.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης, συμμετέχουν οι εξής 13 αθλήτριες: Ιωάννα Σταματοπούλου, Μαρίνα Κοτσιώνη (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστις Αβραμίδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη, Άλκηστις Μπενέκου, Μαρία Πάτρα, Ειρήνη Νίνου, Χριστίνα Κότσια.

Μαζί τους θα είναι οι συνεργάτες του ομοσπονδιακού τεχνικού, Αγγελική Γερόλυμου και Στέφανος Λέανδρος, η φυσικοθεραπεύτρια, Έφη Βούλγαρη, και ο μάνατζερ των Εθνικών ομάδων πόλο, Αντώνης Αρώνης.

Η Εθνική θα προετοιμαστεί με την παγκόσμια πρωταθλήτρια και «χρυσή» Ολυμπιονίκη εθνική ομάδα των ΗΠΑ ως τις 2 Ιουλίου στο Λος Αλαμίτος, όπως και ως τις 8 Ιουλίου στο Μπέρκλεϊ, οπότε και θα αναχωρήσει για τη Νότια Κορέα και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Στη διάρκεια της προετοιμασίας θα διεξαχθούν μεταξύ των δύο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων τέσσερα επίσημα φιλικά παιχνίδια.


Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

*29 Ιουνίου, 19.30 τοπική, Ριβερσάιντ Καλιφόρνια
*1 Ιουλίου, 19.00 τοπική, Νιούπορτ
*4 Ιουλίου, 17.00 τοπική, Μοράγκα Καλιφόρνια
*6 Ιουλίου, 19.00 τοπική, Στόκτον Καλιφόρνια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x