Θαλάσσια Σπορ

Ανέβηκαν δεύτεροι οι Μάντης-Καγιαλής στο Μαϊάμι

Εντυπωσιακοί οι Μάντης, Καγιαλής στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Μαϊάμι.

Εντυπωσιακοί ήταν οι Παναγιώτης Μάντης - Παύλος Καγιαλής στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Μαϊάμι. Τερμάτισαν 1οι και 6οι αντίστοιχα και μετά από 4 κούρσες ανέβηκαν στην 2η θέση της γενικής κατάταξης των 30 σκαφών της κατηγορίας 470 ανδρών. Οι Βασίλειος Παπουτσόγλου - Ιωάννης Ορφανός είναι 22οι με 56 βαθμούς.

Προηγούνται οι Σουηδοί Α. Ντάλμπεργκ – Φ. Μπέργκστρομ με 8 βαθμούς και πίσω από τους Ολυμπιονίκες μας είναι οι Ιάπωνες Κ. Ντόι - Ν. Κιμούρα με 12 βαθμούς.

Στις γυναίκες οι Μαρία Μπόζη - Ραφαηλίνα Κλωναρίδου εξακολουθούν να είναι 9ες με 19 βαθμούς σε σύνολο 16 σκαφών. Στην 3η και 4η κούρσα τερμάτισαν 6ες και 11ες αντίστοιχα.

Στα Λέιζερ Ράντιαλ η Βασιλεία Καραχάλιου ανέβηκε στην 5η θέση με 13 βαθμούς. Στην 3η και 4η κούρσα τερμάτισε 1ες και 5ες αντίστοιχα. Η Αθανασία Φακίδη είναι 9η με 19 βαθμούς. Στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες οι θέσεις της ήταν 4ες και 7ες αντίστοιχα. Τρέχουν 19 σκάφη.

Στα RSX γυναικών έχουν γίνει 6 ιστιοδρομίες και η Αγγελική Σκαρλάτου είναι 5η με 23 βαθμούς σε σύνολο 9 σκαφών. Στις τρεις τελευταίες κούρσες τερμάτισε 5η, 10η και 6η αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x