Η προστασία της υγείας της είχε να κάνει με το γεγονός ότι ανήκει στις ευπαθείς ομάδες καθώς είχε ανέκαθεν προβλήματα με τους πνεύμονές της και για το λόγο αυτό ήταν «πολύ, πολύ προσεκτική».

«Και όλοι μέσα στη φούσκα της Σερένα ήταν πολύ προσεκτικοί, γιατί, στο τέλος της ημέρας, είναι τέλειο να παίζεις τένις αλλά πρόκειται για τη ζωή μου και η υγεία μου. Ήμουν σε κάποιο σημείο πολύ νευρική αλλά έτσι έπρεπε αυτή την περίοδο να είμαι. Όλοι έπρεπε να πάρουμε μια ανάσα. Τώρα θα είναι διασκεδαστικό και ενδιαφέρον να δούμε πώς θα παίξουμε», δήλωσε η 23 φορές πρωταθλήτρια Grand Slam στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου πριν το αθλητικό γεγονός.

Έπειτα από περίπου πέντε μήνες απραξίας το WTA επιστρέφει με το πρώτο τουρνουά που θα διεξαχθεί επί αμερικανικού εδάφους στις 10-17 Αυγούστου και η Σερένα Γουίλιαμς είναι μια εκ των ηγετών της διοργάνωσης.

Η επιθυμία της να επιστρέψει και να προπονηθεί σε αυτό που αγαπά την οδήγησε να πει άμεσα το «ναι» στην πρόταση που της έγινε από τους διοργανωτές του Top Seed Open.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube