Τένις

Απόσυρση στο μέλλον, στο παρόν βλέπει τερέν και επιστροφή ο Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ δήλωσε πως ναι μεν η απομάκρυνση από την ενεργό δράση είναι ένα υπαρκτό σενάριο, ωστόσο, αυτό που προέχει αυτή την περίοδο είναι η επιστροφή στα γήπεδα.

«Ξέρω ότι ο καιρός για να αποσυρθώ πλησιάζει και σκέφτομαι ότι θα μου λείψει πολύ η διαδικασία. Πρέπει να είμαι υπομονετικός και να συνεχίζω να δουλεύω. Θα ήταν πολύ εύκολο να είχα αποσυρθεί από αυτή την κρίσιμη στιγμή, αλλά θέλω να συνεχίσω να δίνω στον εαυτό μου την ευκαιρία να απολαμβάνει το τένις. Θα πάρω λίγο χρόνο να επιστρέψω σε καλή φόρμα», ανέφερε ο Ρότζερ Φέντερερ όταν ερωτήθηκε για το μέλλον του στα τερέν.

Η καραντίνα και η διακοπή των πρωταθλημάτων τένις δεν βρήκε και στην καλύτερη φάση του τον Ελβετό τενίστα που υπεβλήθη σε δύο χειρουργεία για επεμβάσεις γονάτου. Το τελευταίο ματς στο οποίο αγωνίστηκε ήταν στους ημιτελικούς του αυστραλιανού Όπεν όπου και ηττήθηκε από το Νόβακ Τζόκοβιτς.

Έκτοτε, υπολογίζεται πως θα χάσει και το υπόλοιπο του 2020 εξαιτίας της αποθεραπείας του. Παρόλα αυτά, δεν βλέπει ακόμη τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον να απομακρύνεται από τα γήπεδα.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x