Ούτε κρύο, ούτε ζέστη… Έτσι αντιμετώπισαν στον Ολυμπιακό την κλήρωση για το Top-16 της Ευρωλίγκας, που έφερε την ομάδα αντιμέτωπη με Τάου Κεράμικα, Αρμάνι Τζινς Μιλάνο και Πρόκομ Τρεφλ.

«Λόγω των κριτηρίων που έχει θέσει η Ευρωλίγκα περίμενα μία κλήρωση σαν αυτή. Ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στο Final 4 και αυτό φυσικά δεν αλλάζει. Θέλουμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο, να νικήσουμε όλους τους αντιπάλους που θα βρεθούν στο δρόμο μας, για να φτάσουμε στο Βερολίνο», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος.

Ο προπονητής της Τάου Κεράμικα, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τόνισε: «Αρχίζει ένα νέο τουρνουά με τέσσερις δυνατές ομάδες, που έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Μπορεί η Τάου και ο Ολυμπιακός να θεωρούνται τα φαβορί, αλλά μην περιμένετε η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο και η Πρόκομ να μας αφήσουν να νικήσουμε χωρίς μάχη. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που κάνει μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψει στην κορυφή και έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ».

Ο τεχνικός της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, Πιέρο Μπούκι, είπε με τη σειρά του: «Με την πρόκρισή μας, αν και είχαμε αρχίσει με 0-4, αποδείξαμε πως τίποτα δεν είναι απίθανο. Ξέρουμε πως ο όμιλός μας είναι δύσκολος, με δύο ομάδες που έχουν σαν στόχο την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και μία ακόμη με πλούσια εμπειρία στη διοργάνωση, αλλά αντιμετωπίζουμε τη νέα αυτή πρόκληση με αυτοπεποίθηση».