Ελλάδα

Πρίντεζης: «Όλα εξαρτώνται από εμάς»

Δηλώσεις στο www.sportfm.gr έκανε ο Γιώργος Πρίντεζης σχετικά με την σημερινή κλήρωση του Ολυμπιακού για το top 16 της Ευρωλίγκα. Ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως όλα εξαρτώνται από την δική τους απόδοση και το πώς θα παρουσιαστούν στα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Τη βεβαιότητα πως όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια πρόκρισης στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας εξέφρασε ο Γιώργος Πρίντεζης μιλώντας στο www.sportfm.gr.

«Η κλήρωση θα φανεί αν είναι καλή ή κακή στο τέλος. Το ζήτημα είναι να παρουσιαστούμε εμείς καλά. Αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο μπορούμε να βγούμε και πρώτοι. Αν παρουσιαστούμε με το νωχελικό πρόσωπο που παρουσιαζόμαστε στα εκτός έδρας ματς, θα έχουμε προβλήματα. Το θέμα είναι ότι όλα εξαρτώνται από εμάς. Το top 16 ξεκινάει την άλλη βδομάδα. Πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε τα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Κύπελλο που μεσολαβούν και μετά το top 16 που ξεκινάει την άλλη βδομάδα» , δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ των Πειραιωτών.

Ο Νίκολα Βούιτσιτς από την πλευρά του είπε: «Είδαμε το γκρουπ και τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας εύκολος αλλά ούτε και δύσκολος όμιλος. Είναι τρεις από τις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης που εμείς πρέπει να κερδίσουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Ακόμα δεν ξέρω πολλά πράγματα για καμιά από τις τρεις ομάδες καθώς δεν έχουμε δει στο βίντεο. Θα πρέπει να τις δούμε να τις αναλύσουμε και θα κρίνουμε», ενώ ο Κροάτης σέντερ πρόσθεσε: «Εμείς θα πρέπει να διορθωθούμε να σοβαρευτούμε και να μην κάνουμε τόσα λάθη. Θα παλέψουμε για την πρόκριση και αν δείξουμε χαρακτήρα θα τα καταφέρουμε. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια αλλά πιστεύω ότι μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x