Ελλάδα

«Και στην Α2 με την ΑΕΚ»

Σε καμία περίπτωση δεν περίμενε ο Μάκης Νικολαΐδης την καταδικαστική -για την ΑΕΚ απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στο www.sport-fm.gr και υπογράμμισε ότι ήταν ευρέως γνωστές οι σχέσεις του κ. Δελημπαλταδάκη με την ΚΑΕ Ηλυσιακός εδώ και αρκετό καιρό, ενώ ο ίδιος δήλωσε αποφασισμένος να παραμείνει δίπλα στην «Ένωση», αλλά και να την ακολουθήσει ακόμα και στην Α2.

Σε καμία περίπτωση δεν περίμενε ο Μάκης Νικολαΐδης την καταδικαστική -για την ΑΕΚ απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στο www.sport-fm.gr και υπογράμμισε ότι ήταν ευρέως γνωστές οι σχέσεις του κ. Δελημπαλταδάκη με την ΚΑΕ Ηλυσιακός εδώ και αρκετό καιρό, ενώ ο ίδιος δήλωσε αποφασισμένος να παραμείνει δίπλα στην «Ένωση», αλλά και να την ακολουθήσει ακόμα και στην Α2.

Συνέντευξη στον Παναγιώτη Κεφαλά

«Ήταν μία απόφαση που κανείς δεν περίμενε στην ΑΕΚ. Πιστεύω ότι σήμερα όλη η οικογένεια της ΑΕΚ είναι στεναχωρημένη. Πίστευα ότι το ΑΣΕΑΔ θα μας δικαίωνε, καθώς όλοι ξέραμε τις σχέσεις που έχει ο κ. Δελημπαλταδάκης με την Ηλυσιακό, δεν ήταν κάτι κρυφό. Επίσης, θέλω να πιστεύω ότι ο πρόεδρος θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις με τους νομικούς συμβούλους, ώστε να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα που μπορεί να υπάρχει, ενώ θα πρέπει να ξέρει ότι όλοι θα είμαστε δίπλα στην ομάδα. Θα το παλέψουμε», ήταν το πρώτο σχόλιο του Μάκη Νικολαΐδη για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Ο Έλληνας γκαρντ είναι αποφασισμένος να μείνει στο πλευρό της ΑΕΚ: «Θα περιμένω την οριστική απόφαση και θα δω που θα καταλήξει η ομάδα. Προτεραιότητά μου φυσικά είναι να παραμείνω στην ΑΕΚ. Δεν με απασχολεί αν θα είναι στην Α2, αρκεί μόνο να υπάρχει οργάνωση και επαγγελματισμός. Να μην περάσουμε όλα εκείνα που περνούσαμε το τελευταίο διάστημα. Πάντως, πρώτα θα μιλήσω με την ΑΕΚ».

Τέλος, τόνισε ό,τι τα σενάρια περί διάλυσης της ομάδας δεν ευσταθούν: «Μία ομάδα σαν την ΑΕΚ, με τον κόσμο και την ιστορία που έχει δεν θα πρέπει, αλλά και δεν μπορεί να διαλυθεί. Αυτά που ακούω, δηλαδή, να πέσει στη Δ’ Εθνική και να ξεκινήσει από την αρχή δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ. Δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσουμε εμείς να γίνει αυτό. Θα είμαστε όλοι δίπλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x