Ελλάδα

Λάσμε: «Μόλις το δεύτερο παιχνίδι…»

Μπορεί να ήρθε η ήττα, ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα για το τέλος, όπως ανέφερε ο Στέφαν Λάσμε. Ο Γκαμπονέζος πάουερ φόργουορντ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως είναι μια δυνατή ομάδα και παλεύει όλα τα παιχνίδια ως το τέλος, ενώ ξεκαθάρισε ότι οφείλουν αυτός και οι συμπαίκτες του να παρουσιαστούν καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια. «Τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι», σχολίασε για το πώς βίωσε το πρώτο ματς «αιωνίων».

Μπορεί να ήρθε η ήττα από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα για το τέλος, όπως ανέφερε ο Στέφαν Λάσμε.

Ο Γκαμπονέζος πάουερ φόργουορντ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως είναι μια δυνατή ομάδα και παλεύει όλα τα παιχνίδια ως το τέλος, ενώ ξεκαθάρισε ότι οφείλουν αυτός και οι συμπαίκτες του να παρουσιαστούν καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια. «Τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι», σχολίασε για το πώς βίωσε το πρώτο ματς «αιωνίων».

«Ήταν μια υπέροχη εμπειρία να αγωνίζεσαι μπροστά σε τόσο κόσμο με τον Ολυμπιακό. Τώρα καταλαβαίνω όλα αυτά που μου έλεγαν για το ντέρμπι και ήταν όλα εξαιρετικά», τόνισε αρχικά για το πώς περίμενε ένα παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και συνέχισε:

«Δεν έγινε κάτι λάθος στον αγώνα, απλά είμαστε όλοι μαζί λίγο καιρό και η ομάδα μας χρειάζεται να… δέσει. Αυτό είναι μόλις το δεύτερο ματς στη σεζόν, είναι νωρίς να κάνουμε προγνωστικά για το τι θα γίνει στο τέλος. Σήμερα αποδείξαμε ότι παλεύουμε από την αρχή ως το τέλος και είμαστε μια δυνατή ομάδα που όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

«Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά...», ανέφερε για τις χαμένες βολές που είχε στον αγώνα (1/7).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x