Euroleague

«Πάντα δύσκολα τα παιχνίδια με ΠΑΟ»

Οι αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό δεν είναι ποτέ εύκολες και αυτό ο Σιμόνε Πιανιτζάνι το ξέρει από τη θητεία του στη Σιένα. Πλέον προπονητής της προσεχούς αντιπάλου των «πράσινων» στην Euroleague, Φενερμπαχτσέ/ Ούλκερ, ο 43χρονος τεχνικός, περιμένει μία ακόμα δύσκολη βραδιά κόντρα στον εξάστερο για αυτό και όπως εξήγησε ζήτησε από τους παίκτες να τα δώσουν όλα στο παρκέ καταβάλλοντας έξτρα προσπάθεια.

Οι αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό δεν είναι ποτέ εύκολες και αυτό ο Σιμόνε Πιανιτζάνι το ξέρει από τη θητεία του στη Σιένα.

Πλέον προπονητής της προσεχούς αντιπάλου των «πράσινων» στην Euroleague, Φενερμπαχτσέ/ Ούλκερ, ο 43χρονος τεχνικός, περιμένει μία ακόμα δύσκολη βραδιά κόντρα στον εξάστερο για αυτό και όπως εξήγησε ζήτησε από τους παίκτες να τα δώσουν όλα στο παρκέ καταβάλλοντας έξτρα προσπάθεια.

«Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα δύσκολα. Όμως στον όμιλο που βρισκόμαστε φέτος είναι φυσικό να έχουμε πολλούς αγώνες τοπ επιπέδου. Ξέρουμε, ότι όπως και μία εβδομάδα πριν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θα είμαστε απολύτως υγιείς και έτοιμοι με όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας. Όμως είναι ένα ακόμα εντός έδρας ματς, οπότε πρέπει να το κερδίσουμε καταβάλλοντας έξτρα προσπάθεια στο παρκέ, ειδικά σε τομείς κλειδιά όπως είναι τα ριμπάουντ και τα κλεψίματα», είπε ο Ιταλός κόουτς και συνέχισε: «Πρέπει να δείξουμε επιπλέον ενέργεια αυτή τη στιγμή, χρειαζόμαστε προσπάθεια όσον αφορά στον αριθμό των κατοχών της μπάλας ώστε να τους συναγωνιστούμε καθώς είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση από εμάς. Ελπίζω ότι οι παίκτες μου θα είναι έτοιμοι να κάνουν το… επιπλέον αυτή τη χρονική στιγμή, ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση καθώς στη συνέχεια θα έχουμε το χρόνο να γίνουμε καλύτεροι».

Από την πλευρά των παικτών, ο Μπο ΜακΚάλεμπ, σχολίασε: «Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Παρόλο που ο προπονητής τους άλλαξε, έχουν πλέον έναν νέο σπουδαίο τεχνικό. Έχουν πραγματικά εξαιρετικούς παίκτες. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς καθώς χάσαμε από την Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο. Οπότε είναι σημαντικό για εμάς να νικάμε σε κάθε αναμέτρηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x