NBA

All Star Game: Ενθουσιασμένος -και- ο Γιόκιτς με την Team LeBron

Μετά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο Νίκολα Γιόκιτς εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την αρχική πεντάδα της Team LeBron στο All Star Game, της οποίος θα είναι μέλος.

Ο Νίκολα Γιόκιτς εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη σύσταση της Team LeBron στο All Star Game του ΝΒΑ (7/3), στην αρχική πεντάδα της οποίας θα βρίσκεται.

Πρώτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε εκφράσει τη χαρά του που αποτέλεσε την πρώτη του επιλογή του Λεμπρόν Τζέιμς και θα είναι συμπαίκτης στην ομάδα που επέλεξε ο King με τον ίδιο και τους Στεφ Κάρι, Νίκολα Γιόκιτς και Λούκα Ντόντσιτς. Τώρα και ο Σέρβος ψηλός έκανε λόγο για μια πολύ δυνατή ομάδα που έχει φτιαχτεί.

«Δεν θα πω ψέματα, είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Θα έχει πλάκα. Μου αρέσει πολύ αυτή η στιγμή. Είναι χαρά μου να είμαι εκεί με αυτά τα παιδιά. Σημαίνει πολλά απλώς να μοιραστώ το παρκέ με τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα», είπε ο σταρ των Νάγκετς.

Όσο για τις 6 ημέρες ξεκούρασης που θα έχει πριν επιστρέψει σε αγωνιστικές υποχρεώσεις, είπε: «Είναι καλό απλώς να περάσω μερικές μέρες off, ίσως να φάω και λίγο ''άσχημα''. Μερικές μέρες εντελώς εκτός μπάσκετ, χωρίς να σκέφτομαι το μπάσκετ, νομίζω ότι θα είναι ωραίο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x