Ευρώπη

GM Χίμκι: «Οι συζητήσεις με όλους τους παίκτες, ακόμη και με τον Σβεντ, έχουν… παγώσει»

Ούτε παίρνει, ούτε ανανεώνει, αλλά ούτε και… διώχνει παίκτες η Χίμκι αυτό το διάστημα, όπως δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζέρ της, Πάβελ Αστάχοφ.

Πλήρης στασιμότητα, αναφορικά με τα μεταγραφικά, επικρατεί αυτή την στιγμή στη Χίμκι, σύμφωνα με τον Πάβελ Αστάχοφ.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας από τη Μόσχα απάντησε στις φήμες περί αποχώρησης των Άντονι Γκιλ και Αλεξέι Σβεντ, λέγοντας πως αυτό το διάστημα δεν γίνεται καμία διαπραγμάτευση με τους παίκτες, καθώς όλοι περιμένουν την απόφαση της Ευρωλίγκας.

«Δεν πρόκειται να σχολιάσω τις φήμες που ακούγονται. Όλα αυτά είναι άχρηστα, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η ώρα τους θα έρθει, όταν τελειώσει η καραντίνα. Θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν θα ολοκληρωθεί η σεζόν και πως θα ξεκινήσει η επόμενη. Όλοι θα καταγράψουν τις απώλειές τους. Τώρα, η Ευρωλίγκα προσπαθεί να δημιουργήσει ένα πακέτο βοήθειας για τις ομάδες, που θα αφορά την επόμενη σεζόν. Όλα τώρα βρίσκονται σε συζητήσεις και κανείς δεν μπορεί να πει κάτι συγκεκριμένο», δήλωσε αρχικά ο Πάβελ Αστάχοφ στο «RIA» και πρόσθεσε:

«Δεν μπορείς να συμφωνείς με τον παίκτη για το συμβόλαιό του και εσύ ως ομάδα να μην το καλύπτεις μετά. Πάνω σε αυτό, όλα είναι περίπλοκα. Όλες οι συζητήσεις με τους παίκτες, ακόμη με τον Σβεντ, έχουν παγώσει, καθώς όλα έχουν σταματήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x