Euroleague

GM Ζαλγκίρις: «Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων έλυσε τα χέρια της Ευρωλίγκας»

Σημαντική συμβολή στην απόφαση της Ευρωλίγκας να συνεχιστεί κανονικά η σεζόν, είχε η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, σύμφωνα με τον τζένεραλ μάνατζερ της Ζαλγκίρις.

Το συμβούλιο των μετόχων της Ευρωλίγκας πήρε την απόφαση να συνεχιστεί η φετινή σεζόν, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, με τον Παούλιους Μοτιεγιούνας να τονίζει πως σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Από ‘κει και πέρα, ο τζένεραλ μάνατζερ της Ζαλγκίρις δήλωσε πως είναι άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει ξανά η διοργάνωση, ωστόσο απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτή να τραβήξει μέχρι τον Αύγουστο.

«Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, το συμβούλιο της Ευρωλίγκας δεν πιέστηκε να διακόψει οριστικά τη σεζόν. Ωστόσο, δεν υπάρχει ξεκάθαρη ημερομηνία για την επανέναρξη της διοργάνωσης. Αλλά, από την άλλη δεν υπάρχει καμία πρόθεση να ακολουθήσουμε το πλάνο του ΝΒΑ, που θέλει τη σεζόν να ολοκληρώνεται τον Αύγουστο», ήταν τα λόγια του Παούλιους Μοτιεγιούνας.

Επίσης, αναφέρθηκε και στην οικονομική ζημιά που θα έχει η ομάδα του Κάουνας: «Είναι λίγο νωρίς για να μπορούμε να προβλέψουμε τις οικονομικές επιπτώσεις του κορωνοϊού στις ομάδες της Ευρωλίγκας στο μέλλον. Αλλά, με βάση το χειρότερο σενάριο, η Ζαλγκίρις θα αναγκαστεί να μειώσει το μπάτζετ της στο 33%».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x