Ευρώπη

GM Ζενίτ: «Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι για τον Μάνο Παπαδόπουλο»

Την πρόσληψη του Μάνου Παπαδόπουλου αρνήθηκε να σχολιάσει ο Γενικός Διευθυντής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Αλεξάντερ Τσερκόβνι.

Ούτε επιβεβαίωσε, ούτε αρνήθηκε την πρόσληψη του Μάνου Παπαδόπουλου στη Ζενίτ, ο Αλεξάντερ Τσερκόβνι.

Ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας από την Αγία Πετρούπολη δήλωσε πως σύντομα θα υπάρξουν νεότερα αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα, ενώ από την άλλη ξεκαθάρισε πως το ρόστερ έκλεισε.

«Ολοκληρώσαμε τις καλοκαιρινές μεταγραφές. Οποιαδήποτε πληροφορία περί νέας προσθήκης στη Ζενίτ, στο άμεσο μέλλον, θα πρέπει να θεωρείται ως φήμη», δήλωσε αρχικά ο Αλεξάντερ Τσερκόβνι στην «Izvestia».

Για το ποια ήταν η πιο «τρελή» καλοκαιρινή φήμη για τη Ζενίτ: «Είναι δύσκολο να επιλέξω την πιο… τρελή φήμη για την ομάδα μας, ανάμεσα στον Αλεξέι Σβεντ και τον Γκρεγκ Μονρό. Διάβασα στον ρωσικό Τύπο για τη μεταγραφή του Αμερικανού, αλλά ο συγκεκριμένος παίκτης δεν ήταν καν στη λίστα μας. Αναφέρθηκαν και άλλα ονόματα στον Τύπο, αλλά αυτό είναι κατανοητό. Για κάθε θέση, εξετάζουμε περιπτώσεις παικτών από διαφορετικές χώρες και ομάδες».

Για το τέλος της συνεργασίας με τον αθλητικό διευθυντή Μάρκο Πόποβιτς: «Ο Μάρκο ολοκλήρωσε τον ρόλο που του είχαμε αναθέσει. Ήρθε στα μισά της σεζόν και με την εμπειρία του, δημιούργησε καλές συνθήκες επικοινωνίας ανάμεσα στη διοίκηση, τον προπονητή και την ομάδα. Αποφασίσαμε να λύσουμε κοινή συναινέσει τη συνεργασία μας. Ως νέοι στην Ευρωλίγκα χρειαζόμασταν έναν ειδικό με μεγάλη εμπειρία σε αυτό το επίπεδο».

Για την επιλογή του Μάνου Παπαδόπουλου: «Δεν είμαι έτοιμος να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό. Θα μάθετε σύντομα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x