NBA

New York Times: «Πάει για Χριστούγεννα η νέα σεζόν στο ΝΒΑ»

Το νέο πρωτάθλημα του ΝΒΑ θα αργήσει να αρχίσει.

Την ώρα που το ΝΒΑ θα ψηφίσει σήμερα το πλάνο για επιστροφή στη δράση, με την σεζόν να ολοκληρώνεται το αργότερο στις 12 Οκτωβρίου, οι New York Times αποκαλύπτουν τις σκέψεις της λίγκας για την περίοδο 2020/21.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος Μαρκ Στάιν, αν ολοκληρωθεί ομαλά και χωρίς προβλήματα η φετινή σεζόν, τότε το πρώτο τζάμπολ για την επόμενη θα μετατεθεί για τα… Χριστούγεννα, δηλαδή σχεδόν δύο μήνες μετά την συνήθη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.

Η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της σεζόν λόγω της πανδημίας που οδήγησε σε αναστολή τη δράση από τον Μάρτιο, οδηγεί αλυσιδωτά σε αναβολή κάθε δραστηριότητας στο ΝΒΑ. Έτσι το ντραφτ θα μετατεθεί για τον Οκτώβριο, η free agency θα ακολουθήσει αμέσως μετά και οι πρώτες σκέψεις προβλέπουν να αρχίσει η περίοδος 2020/21 μέσα στις γιορτές.

Μια τέτοια εξέλιξη θα έχει συνέπειες και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα τελευταία θα διεξαχθούν 29 Ιουνίου με 4 Ιουλίου και όπως γίνεται αντιληπτό η συμμετοχή των ΝΒΑερ, όπως του Γιάννη Αντετοκούνμπο ή αρκετών παικτών του Καναδά (που είναι οικοδεσπότης στο προολυμπιακό τουρνουά που συμμετέχει η Εθνική) καθίσταται δύσκολη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x