Ελλάδα

Αγγέλου: «Ήταν δικό μου λάθος το πλάνο που είπα στους παίκτες»

Μέρος της ευθύνης για την ήττα της Λάρισας από τον Πανιώνιο ανέλαβε ο Βαγγέλης Αγγέλου στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Στο πλάνο που είχε προετοιμάσει για το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της ήττας.

«Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Επιτρέψαμε στον Πανιώνιο Su Casa να κυριαρχήσει στο τρίτο δεκάλεπτο και ήταν καταστροφικό για εμάς. Συμβαίνουν αυτά στα παιχνίδια. Εμείς έχουμε πάντα πρόβλημα με ένα κενό διάστημα στα παιχνίδια. Συνεχίζουμε. Από αυτό το παιχνίδι δεν μπορούμε να κρατήσουμε πολλά πράγματα. Κρατάμε τον τρόπο που παίξαμε στα τρία δεκάλεπτα υπό πίεση, κρατάμε την ανταγωνιστικότητα στο τέλος και συνεχίζουμε».

Για την τελευταία φάση απάντησε: «Ξέρουμε πολύ καλά τι κάναμε και τι έγινε στην τελευταία φάση. Μετά το παιχνίδι δε θέλω να πω κάτι άλλο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε ευχαριστημένοι και να κυνηγάμε το στόχο. Πρέπει να κυνηγάμε το στόχο παλεύοντας φάση-φάση. Σήμερα δεν ήμασταν στο πλάνο του παιχνιδιού και σε αυτό έχω συμμετοχή κι εγώ, δε φταίνε μόνο οι παίκτες. Ήταν δικό μου λάθος το πλάνο που είπα στους παίκτες. Πρέπει να το δούμε αυτό, το πώς ετοιμάσαμε το παιχνίδι και να είμαστε διαφορετικοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x